Paradijsvogels

Dit is een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg, een groene hotspot in het Geuldal. GroepsNatuurkampeerterrein Paradijsvogels ligt in de hoogte, tegen de rand van het grote Vijlenerbos, in een enigszins heuvelachtige, open hoogstamboomgaard vlakbij het bos en met mooi uitzicht over het Geuldal en een fijne kampvuurplek om ’s avonds samen te genieten.

LINE-UP

* Hugo Kombi

 * Jean Notermans

Jean Notermans is een bluesman.
Maar speelt ook graag goede popmuziek.
Daarom omschrijft Jean zijn repertoire als: Blues & More!

* Three Of A Kindle

Three of a kindle is een gelegenheids-kampvuurband van drie collega’s. Voor Dave is die gelegenheid ongeveer elke avond, wanneer hij na het eten een vuurtje stookt in de tuin en met de gitaar erbij allerlei liederen zingt uit de voorbije popgeschiedenis. Samen met buurman Pieter, die ook al ruim 30 jaar in diverse formaties de Limburgse en Brabantse podia heeft bespeeld als zanger en drummer, hebben ze de laatste drie jaar intieme huiskamerconcerten georganiseerd onder de vlag van Sofar Sounds Maastricht en vele singer-songwriters een podium geboden. Zelf willen ze nu ook eens op deze manier optreden. Rob Delsing maakt het trio compleet: hij speelde bij de Maastrichtse band Rud-a-dub-dub als zanger en bassist. Three of a Kindle is de beste kans voor Pieter om door te breken als Elvis imitator, Dave als Melodica-speler en voor Rob de noodzaak om eindelijk een gitaarhoes te kopen. Bovenal klinken ze samen zoals een warme marshmallow smaakt: een beetje rokerig van buiten en heerlijk zoet van binnen en dat mag bij geen enkel kampvuur ontbreken!
Three of a kindle bestaat uit: Dave Krapels (Zang, gitaar, melodica) Rob Delsing (Zang, gitaar) Pieter Dekkers (Zang, percussie)

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

Advertenties