Op ’t Hogt

In het coulisselandschap van de Meierij ligt Natuurkampeerterrein Op ’t Hogt. Met op korte afstand knooppunten- en wandelroutes door de velden en langs de Dommel, kun je hier volop genieten van de natuurlijke omgeving. ‘s-Hertogenbosch ligt vlakbij. Ten zuidoosten van deze mooie stad vind je het moerasgebied Het Bossche Broek, waar je de bijzondere flora en fauna kunt zien van dit overloopgebied van de Dommel. Tussen struweelhagen en vlechtheggen ligt in de boomgaard van Op ’t Hogt het kampeerterrein. De plekken zijn beschut door veel struiken en wallen. Een ideale plek voor rustzoekers, families en creatievelingen. In de vuurarena zullen de muzikanten voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

LINE-UP

* Jostalgie

jostalgieAls akoestisch gitarist/zanger verzorgt Jos Theuws optredens bij evenementen, huiskamerconcerten etc. Hij speelt zowel covers als eigen nummers.Soms heel bekend, soms onbekend, maar altijd Jostalgisch!! Songs zijn vaak te vinden in het genre sing a song writer, folk, luisterliedjes. Vaak terugkerende thema’s zijn de dagelijkse beslommeringen, de ups en downs, de seizoenen en de hang naar vroeger tijden. Goed geïnspireerd door mensen als JW Roy en Gerard van Maasakkers. De covers zijn meestal de betere Pop classics in het genre Americana, Iers, Folk, Country, Alt Country,Sing a song writer. Denk aan namen als Dylan,Cohen, Springsteen, Clapton, Cale, Eaglesmith, Rice etc. Maar ook de betere hits van diverse decennia en van dit moment komen aan bod. Coldplay, U2, Police, Stones, CCR. En als men wil speelt hij ook een set a meezing songs.

* Cowboy Theo

cowboy theoCowboy Theo neemt je mee op reis naar het wilde westen, daar komen we cowboy’s en indianen tegen en natuurlijk allerlei dieren die daar leven, een muzikaal verhaal door het wilde westen met bekende en nieuwe liedjes en soms vreemde uitstapjes

* Sparkles and Stars

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

Advertenties