Eerste foto’s Kampvuurfestival 2018

Wow, wat een heerlijke eerste editie van het Kampvuurfestival op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert! De sfeer, de muziek, de mensen, de kampvuren… Wij zijn er nog steeds vol van 🙂

Muzikanten, workshopleiders, bezoekers en vrijwilligers, hartelijk dank!

 

Advertenties

Broodjes bakken!

Bak je eigen broodjes op het Kampvuurfestival! Met deeg van de echte bakker. Zoek je eigen stok in het bos, of leen er één van ons. Met een beetje geduld heb je straks een heerlijke traktatie.

Croissantje

Griezelen bij het kampvuur

Luister tijdens het Kampvuurfestival naar de kampvuurverhalen van Boekmama. Geschikt voor alle leeftijden! De verhalen zijn om: 14.00uur, 15.30uur en 16.30uur bij Kampvuur 3.

Griezelen

Hou je van spannende verhalen? Schuif dan om 21.20uur aan voor een echt griezelverhaal. Voor stoere kids, ouders en andere helden.

Kampvuur_web

Alvast oefenen

Wat is een Kampvuurfestival zonder een plek waar je spontaan muziek kan maken met elkaar? Daarom is er Kampvuur 4: een ‘open podium’. Alvast een beetje oefenen? Pak je gitaar en download onderstaande PDF. Een fanatieke Kampvuurmuzikant verzamelde wel 400 (!) Kampvuurliedjes, en hij stelt ze hier gratis beschikbaar! Van The Beatles tot Bruce Springsteen en van Doe Maar tot Daft Punk.

Meer dan 400 Kampvuurliedjes!

 

Foto 18 (samen muziek maken)

Workshop Ukelele

Natuurlijk is het heerlijk om aan te schuiven bij het kampvuur en te genieten van een line-up met geweldige kampvuurmuzikanten. Maar misschien nog wel leuker is, om zelf ook muziek te maken! Doe mee met de workshop ukelele en voor je het weet speel je de sterren van de hemel. Zelfs al je nog nooit een muziekinstrument in je handen hebt gehad!

Workshop op het Kampvuurfestival

Evelyn Brouwers, eigenaar van Ukelele4U, geeft drie keer een workshop ukelele. Als bezoeker van het Kampvuurfestival kun je hier gratis aan deelnemen (zolang er ukelele’s beschikbaar zijn). Evelyn geeft wekelijks ukelele workshops door het hele land. Naast ukelele speelt ze ook gitaar, bas, piano en percussie. Daarnaast zingt ze en componeert ze.

Hou onze website in de gaten voor de tijden waarop de workshops worden gegeven!

Evelyn Brouwers