Locatie

In hartje Nederland, op 10 km afstand van het polderdorp Dronten, ligt Natuurkampeerterrein De Abbert. Midden tussen de Hanzenstad Kampen en het vestigingsstad Elburg en achter de dijk van het Drontermeer ligt dit verrassende deel van Flevoland. Het is een omgeving vervuld met cultuurhistorie én met een eigen legende. Speciaal voor gasten van De Abbert is er het kampvuurverhaal ‘De legende van de verdronken scheepsjongen’ en een bijbehorende belevingsroute. De legende speelt zicht 700 jaar geleden af, toen het huidige bos nog de Zuiderzee was. En verder? Daarover vertellen we je graag meer, maar dan wel bij het kampvuur.

De Abbert is een écht GroepsNatuurkampeerterrein en bestaat uit diverse kampeervelden die hier speciaal voor zijn ingericht. Zo heeft ieder veld een eigen kampvuurplaats, eigen sanitair en een eigen groepsaccommodatie. Daarnaast zijn er diverse slaapwagens en tenten te huur, is er een veldkeuken, een multifunctionele ruimte én is er een outdoor terrein. Op dit terrein kan iedere groep tal van activiteiten organiseren, waarbij De Abbert graag ondersteuning biedt. Zo biedt zij materialen voor meerkampspellen, volleybal en voetbal. Ook kan er worden gekozen voor diverse activiteiten onder professionele begeleiding zoals voetgolf, bamboebuilding, Expeditie Robinson en bootcamp.

Het kampvuurfestival van 2018 is de eerste in zijn soort en daarmee heeft De Abbert een primeur. Zorg dus dat je erbij bent!

Adres

Stobbenweg 13
8251 PX Dronten
Flevoland

Route

Vanuit Dronten: N309 richting Elburg, na 8 km links Stobbenweg.

Vanuit Elburg: N309 richting Dronten, na 3 km rechts Stobbenweg.

Vanuit Kampen: N307 richting Dronten, na 5 km links Drontermeerdijk, na 4 km rechts Stobbenweg.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

OV

Helaas is De Abbert slecht bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Dichtstbijzijnde stations zijn station Kampen of station Dronten. Vanaf daar raden wij aan een OV-fiets te huren. Het is vanaf beide stations ongeveer een half uur fietsen.

 

Abbert.jpg

 

Advertenties