Kasteel Nederhemert Zuid

Nederhemert-Zuid is een schiereiland: een pareltje. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Ervaar de stilte, maar hoor de vogels. Verwonder je!

Kasteel Nederhemert Zuid is een sfeervol natuurkampeerterrein dat grenst aan de rivier waarin je heerlijk kunt zwemmen, vissen en roeien. De mooie strandjes met adembenemende zonsondergangen vormen een perfect decor voor een heerlijke avond vol met akoestische muziek rond het kampvuur.

LINE-UP

* Peter-Paul van Tillo (Acoustic Performance)

* Drieerlei

drieerleiDrieërlei is een muziekgroep die puur voor het plezier muziek maakt.

Aanvankelijk werd er gespeeld op doedelzak, accordeon en blokfluiten, later kwamen daar ook andere instrumenten bij zoals schalmei, draailier, saxofoon, viool, vedel, percussie en niet te vergeten: zang.

Een geliefd genre van Drieërlei is de franse volksmuziek, de zgn. balfolk, die mensen wel kennen van de dorpspleinen in Frankrijk.
Het onversterkt spelen voor grote groepen dansers die de gigue, de bourree, de scottisch of de tarantella dansen doen ze graag.
Maar ook voor het meewerken aan bijv. literaire bijeenkomsten, het spelen op jaarmarken en feesten en zelfstandige concerten zijn ze te porren.

Omdat draailier en doedelzak al eeuwen lang, ook hier in de lage landen, worden bespeeld (denk maar aan de schilderijen van Jan Steen en Jeroen Bosch) lag het voor de hand dat er ook middeleeuwse muziek werd uitgekozen.
Liefdesliedjes, bedevaartsliederen, balladen en koldermuziek behoren nu ook bij Drieërlei.
Soms in middeleeuws kostuum, op ietwat buitenissige instrumenten maken Ine Blom, Floris Hovers en Bert Verschoor muziek waar het plezier van afspat.

* Grand Rainbow Skies

grand rainbow skiesOnder de naam “Grand Rainbow Skies” brengen de zelfbenoemde “Swinger/songwriters” Piet “Sky-key” Verkleij en Rosa Vis hun Nederlands- en Engelstalige liedjes ten gehore. Met een achtergrond in zowel klassieke- als popmuziek zweven de liedjes tussen indie-, folk-, rock- en singer/songwritermuziek op gitaar en Ukulele. In dit afwisselend repertoire kabbelt de stem vloeiend tussen zacht en lieflijk tot rauw en ruig. Laat u meevoeren door de beeldende verhalen en prikkelen door swingende stem en snaar.

* Senta bij het Kampvuur

* Werner Draad

Werner DraadWerner Draad is een singer & singwriter uit Tilburg. Vorig jaar heeft hij zijn eerste single “Dichterbij” uitgebracht. Deze onder het label van WVS Music (Willem van Schijndel, ontdekker van o.a. Guus Meeuwis). De Nederlandstalige liedjes gaan meestal over de liefde en geluk. Rustige liedjes om bij weg te dromen met af en toe een up tempo song.

 

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

 

Advertenties