Informatie

 

Zaterdag 30 juni 2018 staat weer helemaal in het teken van de kampvuurmuziek! Op 21 Natuurkampeerterreinen verspreid over het land wordt vanaf 20.00 uur volop muziek gemaakt bij het vuur.

Per locatie nemen vijf muzikanten het tegen elkaar op. Ze spelen elk een set van twintig minuten. Op elke locatie komt er één Publieksfavoriet uit de bus. Maar het gaat vooral om de sfeervolle avond!

Aanmelden als gast
Je bent van harte welkom aan te schuiven bij een van de kampvuren. Op alle Natuurkampeerterreinen kun je ook blijven overnachten, maar je moet wel vooraf een plekje reserveren. Ook als je alleen wilt komen luisteren, moet je je vooraf aanmelden bij de beheerder van het terrein. Enkele terreinen vragen een entreetarief, bij de meeste terreinen kun je gratis bij het vuur komen zitten.

Begin april zullen de deelnemende terreinen bekend zijn en de contactgegevens op de site gepubliceerd worden.

Inschrijven als muzikant
Zodra de deelnemende Natuurkampeerterreinen bekend zijn zal de inschrijving voor muzikanten geopend worden. Hou dus de nieuwspagina op deze site of onze Facebook in de gaten!

 

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een initiatief van Stichting De Groene Koepel, die zich inzet voor groene verblijfsaccommodatie, waaronder de Natuurkampeerterreinen en de GroepsNatuurkampeerterreinen.

Thijs Augusteijn

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties