Informatie

Beeld je eens in: je zit buiten bij een knapperend vuurtje. Het schemert en langzaam worden de sterren boven je hoofd zichtbaar. Je neemt een slokje van je zomerdrankje, er is goed gezelschap om je heen. En vervolgens kun je luisteren naar prachtig getokkel, verhalende teksten of heerlijke meezingers van veelbelovende muzikale talenten.

Klinkt goed?

Zaterdag 24 juni 2017 staat weer helemaal in het teken van de kampvuurmuziek! Op 21 Natuurkampeerterreinen verspreid over het land wordt vanaf 20.00 uur volop muziek gemaakt bij het vuur.

Per locatie nemen vijf muzikanten het tegen elkaar op. Ze spelen elk een set van twintig minuten. Op elke locatie komt er één winnaar uit de bus. Maar het gaat vooral om de sfeervolle avond!

Aanmelden als gast
Je bent van harte welkom aan te schuiven bij een van de kampvuren. Op alle Natuurkampeerterreinen kun je ook blijven overnachten, maar je moet wel vooraf een plekje reserveren. Ook als je alleen wilt komen luisteren, moet je je vooraf aanmelden bij de beheerder van het terrein. Enkele terreinen vragen een entreetarief, bij de meeste terreinen kun je gratis bij het vuur komen zitten. Kijk in de locatielijst voor de contactgegevens van het terrein waar je naartoe wilt.

Inschrijven als deelnemer
Sinds 18 april is het niet meer mogelijk je in te schrijven voor de Dag van de Kampvuurmuzikant.

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een initiatief van Stichting De Groene Koepel, die zich inzet voor groene verblijfsaccommodatie, waaronder de Natuurkampeerterreinen en de GroepsNatuurkampeerterreinen.

Thijs Augusteijn

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties