In De Boomgaard

Net buiten Jirnsum, het dorp aan de rivier de ‘Boarne’, midden in Friesland, ligt dit kleine, gezellige en kindvriendelijke natuurkampeerterrein in een 100 jaar oude hoogstamboomgaard. Hier kun je nog ouderwets gezellig kamperen. Luierend in een hangmat tussen de fruitbomen met op de achtergrond het geblaat van schapen, het fluiten van de verschillende vogels en het gekakel van de kippen, waan je je op het platteland van Frankrijk en dat zo dicht bij huis!

in de boomgaard

LINE-UP:

* De Sadelrûkers

Meer berucht dan beroemd zijn de Sadelrûkers.
Frysktallige Rock& Lol en al 20 jaar stomen en stampen deze heren als een oude wasmachine.

* FAAM

faamAkoestische rocksongs, verrassende popnummers en intieme singer-songwriterliedjes. Dit energieke duo, bestaande uit twee Friese dames, speelt covers maar dan in een pakkend nieuw jasje. Ze onderscheiden zich door een “niet-mainstream” repertoire en hun warme 2-stemmige klanken met een rauw randje.
Lytse faam(kes) wurde grut
12 jaar oud waren ze toen Marike Compagne & Tjitske Roorda elkaar voor het eerst ontmoetten. Al snel kwamen ze er achter dat ze een gemeenschappelijke interesse hadden; muziek. Urenlang plaatjes draaien en keihard zingen op de fiets naar school of tijdens het stappen. En nog steeds weten ze elkaar tijdens die gezellige avonden te vinden, om uiteindelijk met een schorre stem naar huis te gaan.
Inmiddels pakken ze het een stuk serieuzer aan en werken ze wekelijks aan het uitwerken van nieuwe nummers en het uitbouwen van hun “zang & gitaar skills”. Ze zijn op hun best in gezellige kroegjes, op intieme festivals of bij huiskamerconcerten, maar voor Pinkpop of Lowlands draaien ze hun hand ook niet om 😉
Rockmuziek in een alternatieve en/of akoestische versie. Denk aan The Foo Fighters en Muse. Maar ook gevoelige, ietwat onbekendere, singer-songwriter liedjes zitten in het repertoire. Denk aan nummers van First Aid Kit, Damian Rice en Luke Sital-Singh.

* Kevin & Andre

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

Advertenties