Harskamperdennen

Daar waar vroeger de wind nog vrij spel had over de stuifzanden kampeer je nu op een bijzonder sfeervol bosterrein tussen oude dennenbomen. Natuurkampeerterrein Harskamperdennen ligt in het bos van Staatsbosbeheer, vlak bij het Kootwijker Zand en Radio Kootwijk. Harskamperdennen is weliswaar een groot terrein maar heeft de beleving van kleinschalig kamperen weten te behouden. De (overdekte) kampvuurplaats is de ideale plek voor een avondje cultuur in de natuur!

LINE-UP

* Archie’s Grand Adventure

* Camp

CAMPCamp bestaat uit drie hobo’s die veel oude folksongs spelen en zingen. Ze ‘verCampen’ veel oude klassiekers van o.a. Jimmie Rogers, Woody Guthrie en Johnny Cash. Ze komen alledrie uit Noord-Holland en wel de omgeving van Amsterdam (van Zaanstad tot Spaarndam).

De fiddler heet Jaco en begeleidt naast Camp ook een Iers koor op gitaar. De gitarist is Mienk en Mienk speelt ook op de smoelschuif. De bassist heet Jelle en hij speelt ook gitaar en kent naast Amsterdamse chansons het hele Cornelis Vreeswijk ouvre.

* De Jerkbaits

JerkbaitsHet gaat niet zo lekker met Martijn, de zanger. Bijna alles lukt: een huis, een baan, vrouw en kind. Hij is bijna 40 en heeft alles wat zijn hartje begeeft. En tóch voelt het alsof hij iets niet goed doet. Soms lijkt het alsof al zijn vrienden en kennissen iets doen wat hij niet kan: scheiden. Zijn vrienden bellen hem regelmatig op met hun perikelen van twijfel, bedrog, lust of juist gebrek daaraan. Meestal is er maar een remedie: vuurtje stoken, bier serveren en ouwehoeren maar.

Tijdens de Dag van de Kampvuurmuzikant deelt hij, geholpen door zijn zwager Nardus, zijn ervaringen op het gebied van de mislukkende liefde. Met een vette knipoog worden bekende en minder bekende liedjes gebracht over dit thema. Hij moet het soms ook effe kwijt, zie je…

De Jerkbaits is een duo uit IJmuiden. Gewapend met hun gitaren brengen zij een repertoire van Nederlandstalige covers en schromen niet om ook liedjes te hertalen. Soms bloedserieus, maar meestal niet.

* Vrederijk

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

 

Advertenties