De Maasakker

Natuurkampeerterrein De Maasakker is hét kampeerterrein voor de tentkampeerder. Het ligt in de uiterwaarden van de Maas en in de omgeving van het historische stadje Megen.  Het terrein bestaat uit een veld omgeven door wilgenbomen en diverse struiken. In het grasland bevinden zich ongemaaide stukken waar de natuur haar gang kan gaan. In de zomerperiode wordt op de omliggende akkers maïs en graan verbouwd. Hier is natuur nog natuur, en genieten van de rust nog gewoon. En ’s avonds is het genieten bij het kampvuur.

LINE-UP

* 2 Thoughts Acoustic

2ThoughtsAcousticWij zijn Kaya (Zangeres) en Roy (Gitarist) van 2Thoughts acoustic.

We zijn nader tot elkaar gekomen door een ontmoeting op de sportschool, waaruit later bleek dat wij dezelfde passie hebben: Muziek! Na een aantal keren ‘jammen’, hadden wij echt de smaak te pakken. Maar twee verschillende persoonlijkheden vraagt om twee verschillende meningen, die er uiteindelijk altijd samen uit komen. Daar ontstond onze naam: 2Thoughts Acoustic!

Wij maken hele diverse muziek, oa bekende covers van Amy Winehouse, Michael Jackson en top 40, maar zijn ook bezig met het schrijven van eigen nummers. Door ieder nummer in een eigen jasje te steken, proberen wij iets van ons eigen neer te zetten.

Daar hopen we jullie ook lekker van te mogen laten genieten!

* Dineke de Velde Harsenhorst

dineke de velde harsenhorst

De liedjes en gedichten die Dineke schrijft zijn krachtig in hun eenvoud, haar gedichten wonderlijk toegankelijk en haar presentatie smeuïg en oprecht. Ze raakt je schaamteloos met haar liedjes over hoe we het leven zo goed mogelijk proberen te leven en daar regelmatig (niet) in slagen .

Dineke zegt gedichten, zingt liedjes en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

* Meneer Schurk

Meneer SchurkWij zijn Meneer Schurk, een singer-songwriterduo bestaand uit Simon van den Hurk (26) en David Schram (24). Met ons eigen repertoire willen wij het publiek mee op reis nemen in onze gedachten. Met piano, gitaar, trompet en onze zang raken wij de gevoelige snaar. Het eigen werk wisselen we af met populaire covers, zoals Budapest (George Ezra), Nergens goed voor (De Dijk) en In my place (Coldplay). Het repertoire van Meneer Schurk bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige, maar ook uit Engelstalige nummers.

* Easy Listening Zang

* Miss

MISSMISS bestaat uit Maartje, Lieke en Floor. Samen spelen zij ‘huiskamermuziek’. Met hun meerstemmige harmonieën zingen ze een mix van sixties songs en countryfolk. De akoestische covers begeleiden ze met gitaar en ukelele. Vorige zomer zijn zij gestart en genieten ontzettend van het samen muziek maken.

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

Advertenties