De Kapschuur

De Kapschuur ligt aan de rand van Stadskanaal op de grens van Drenthe en Groningen, in het mooie Westerwolde. De omringende vloeivelden van De Veenhuizerstukken worden nog in stand gehouden en creëren een gunstig leefgebied voor watervogels en steltlopers.

Zowel de rustzoeker als de avonturier kan hier heerlijk genieten van de natuur en elke dag, weer of geen weer, een mooi kampvuur bouwen op de (overdekte!) vuurplaats.

kapschuur

LINE-UP

* Ate Flapper op Caisadrum

* Cajon

* September

Singer/songwriters duo met eigen(wijze) meest Nederlandstalige luisterliedjes
In 2015 leerden wij, singer/songwriter Trudie van den Bos en gitarist Johan Vromans, elkaar muzikaal kennen en sinds half 2016 treden wij regelmatig op op party’s en festivals. Wij brengen een gevarieerd repertoire van voornamelijk zelfgeschreven, nederlandstalige luisterliedjes.

* Troubadour Edgar

Edgar Smit is al jaren zanger en troubadour en vanuit zijn standplaats Emmen reist hij heel Nederland door met zijn gitaar. Vroeger speelde hij in schoolbandjes en bands en nu sinds 2002 zich richtend op zijn troubadour optredens.
Edgar heeft een zeer breed repertoire, de muziek bestaat uit een mix van van alles en voor elk wat wils. Van de jaren 50 tot het heden, Iers, Schots en Scheef, folk, Nederlandstalig en heel veel meer.

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

 

Advertenties