De Grutto

De Grutto is een klein, bijzonder natuurkampeerterreintje midden tussen de weilanden. Een heerlijke stek in het historische weidelandschap tussen Delft en Schiedam. Het kampeerterrein ligt op een eeuwenoud voormalig boerenerf. De indeling van het erf en de begroeiing zijn zorgvuldig in stand gehouden, waardoor intieme kampeerveldjes zijn ontstaan.

De Grutto

LINE-UP

* Jerry Kooyman

* Kachel

Kachel

Kachel speelt folk uit verschillende windstreken: van vrolijke Ierse liederen over Johnny’s, Frans/Bretonse dansmuziek, tot stoere Amerikaanse folk. Allemaal nummers die al jaren in huiskamers, op feesten en rond het kampvuur te horen zijn. De akoestische instrumenten zoals gitaar, fluit, ukelele, bódhran (Keltische frame drum), trekzak (diatonische accordeon of trekharmonica) zorgen voor de gezellige sfeer.

Kachel bestaat uit Yoran Wanningen (Gitaar), Stefan Rieken (Fluit, Ukelele), Deborah van de Leijgraaf (Trekzak en zang),en Marc Gerritsen (Bódhran).

* Len&Mar

* Liedjes Om The Omarmen♥

* Musonius

* Robertson

* Something Like Sunshine

SomethingLikeSunshineSomething Like Sunshine zijn Teddy Macrander & Aina Qvist. Ze spelen al ruim drie jaar samen en schrijven veel eigen nummers zowel solo als samen. Ze worden geïnspireerd door artiesten als: Dixie Chicks, John Mayer, Ilse de Lange/Common Linnets, Lennon and Maisy en Taylor Swift. Hun genre is een combinatie van country, pop & folk en ze zingen veel tweestemmig. Hun doel is om zoveel mogelijk te spelen en een geluid te laten horen.

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

Advertenties