De Bekhofschans

In het hart van het noorden ligt een van de oudste natuurkampeerterreinen van Nederland, de Bekhofschans. De houtwallen vormen met de riviertjes de Linde en de Tjonger het coulisselandschap van de beide Stellingwerven. Drie nationale parken liggen vlakbij. De gevarieerde beplanting ademt rust, ook door de meer dan honderd jaar oude bomen die het terrein rijk is. Echt een plek om op verhaal te komen en te genieten van het kampvuur. Want hier is de nacht nog stil en donker.

Bekhofschans

LINE-UP:

* BoozeaBitch

BoozeaBitchSteve Bergsma (Vocals) en Waylon Goeman (gitaar + achtergrondzang) schrijven, creëren en spelen eigen nummers. De liedjes bevatten sterke, diepe en donkere teksten over prachtige akoestische gitaarmuziek die je meeneemt in de emoties van de nummers met rauwe vocalen en fijne instrumentale stukken daartussenin.

* Elph

ElphMet ervaring in een hemels en een aards koor heeft Elfriede inmiddels genoeg in huis om solo te gaan. Met een zuivere stem die kan fluisteren maar die als het nodig is zo de waterplas kan oversteken.
Gefrustreerd door zijn mislukking als flamenco gitarist is Paul maar liedjes gaan spelen die hij aankan: zijn eigen liedjes dus. Hij schrijft hier ook de teksten bij.
Samen vormen ze het duo Elph en ze spelen veelal melancholische maar ook wel poppy luisterliedjes.

* Rubænd

RubaendDe Rubænd. Kampvuurmuziek. Een zeer uiteenlopende muzikale mix van meezinger tot klassiekers en van de nieuwste hits tot eigen interpretaties. Altijd grappig en enthousiast; dat is de Rubaend!

 

 

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

Advertenties